Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση μας αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και επεξεργασία ξύλινων εξαρτημάτων και εξοπλισμού από το 1960.  

Τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια διαρκούς εξέλιξης των προϊόντων μας, αναβαθμίζουμε τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις είμαστε σε θέση να προτείνουμε νέα σχέδια αλλά και να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή μας ζητηθεί. Επιπλέον επεκταθήκαμε στην κατασκευή μεγάλης ποικιλίας ξύλινων ποδιών για τραπέζια, καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζάκια σαλονιού με χρήση μηχανημάτων αυτόματων τόρνων αντιγραφής. Στόχος μας είναι να καλύψουμε άρτια με ποιοτικά προϊόντα όλες τις ανάγκες των πελατών μας στο συγκεκριμένο τομέα των ξύλινων ποδιών και εξαρτημάτων.

Μετά από την ανανέωση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού, επεκταθήκαμε στην κατασκευή ξύλινων ποδιών για τραπέζια, καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζάκια σαλονιού.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε άρτια και σύμφωνα με τις απαιτήσεις στον ενδιαφερόμενο επαγγελματία και ιδιώτη.

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα άρτια και σύμφωνα με τις απαιτήσεις στον ενδιαφερόμενο επαγγελματία και ιδιώτη.

Πολιτική

Αποτελεί πολιτική μας η κάθε παραγγελία θεωρείται επιτυχώς ολοκληρωμένη μόνο όταν ο ‘πελάτης’ έχει παραλάβει αυτό ακριβώς που είχε φανταστεί και ελέγξει το προϊόν.

και κάντε τώρα την παραγγελία σας