Διαδικασία Παραγγελίας

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας με το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα. Κάθε παραγγελία θεωρείται επιτυχώς ολοκληρωμένη μόνο όταν έχετε παραλάβει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Η διαδικασία που ακολουθείται για κάθε παραγγελία είναι η εξής:

  1. Καθώς βλέπετε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνετε κλικ στην εικόνα κάποιου προϊόντος για να δείτε την αναλυτική περιγραφή του.
  2. Στη σελίδα της αναλυτικής περιγραφής του προϊόντων, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «Ζητήστε προσφορά». Έτσι το προϊόν προστίθεται στη λίστα για προσφορά.
  3. Μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε άλλα προϊόντα στον κατάλογο μας και να προσθέσετε (κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ζητήστε προσφορά») όποια άλλα προϊόντα επιθυμείτε στη λίστα για προσφορά.
  4. Στη συνέχεια στη φόρμα που εμφανίζεται, η οποία αποτελεί το καλάθι αιτήματος προσφοράς, καθορίζετε την ποσότητα του προϊόντος που θέλετε να προμηθευτείτε. Μπορείτε να μας στείλετε συγκεντρωτικά ένα αίτημα για διάφορα προϊόντα ή σε περίπτωση που μας έχετε ήδη στείλει κάποιο αίτημα για κάποιο προϊόν και στη συνέχεια σας προκάλεσε ενδιαφέρον και ένα δεύτερο, μπορείτε να μας στείλετε αίτημα προσφοράς και για το δεύτερο.
  5. Αφού λάβουμε το αίτημα σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά προκειμένου να διευκρινίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίες.
  6. Μετά την συμφωνία για την παραγγελία, προκειμένου να γίνει η οριστικοποίηση της, θα πρέπει να γίνει κατάθεση της προκαταβολής στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην τράπεζα.
    Ως λόγος κατάθεσης ή σχόλιο καταχωρείτε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.
  7. Αφού γίνει η οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, προχωράμε στην κατασκευή των προϊόντων.
  8. Μόλις τα προϊόντα είναι έτοιμα προς παράδοση, επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να συμφωνηθεί η ημερομηνία παράδοσης και ο τρόπος εξόφλησης.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για κάποιο προϊόν ή την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μη διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μας, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

X